Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Ineke en Herman.

Wij zijn 70-ers en genieten sedert 1996, tweemaal 6 weken per jaar, in ons huis in Moraira. Wij kunnen u daarom veel vertellen over Moraira en de fantastische omgeving.

In het zelfde complex, Las Fuentes, hebben wij al enkele jaren een tweede recreatiewoning, die wij frequent verhuren en hierover gelukkig heel veel positieve reacties ontvangen. Vaak van huurders die regelmatig terugkomen!

Op de foto mijn vrouw Ineke, tijdens een van onze vele prachtige wandelingen in de directe omgeving van Moraira. Uw vakantie woning ligt namelijk niet alleen vlak bij strand en zee, maar binnen 20 minuten bent u ook in het binnenland met een grote verscheidenheid aan bossen, rotsen en bergen en binnen een uur autorijden bent u in de mooie oude stad, of op het vliegveld, Valencia en Alicante. 

Toen wij op zoek waren naar een vakantiehuis in Zuid Frankrijk en even waren doorgereden naar vrienden aan de Costa Blanca, werden wij op slag verliefd op Moraira. Toen wij toevallig ook nog een huis te koop zagen in de perfect gelegen en schitterend onderhouden urbanisatie Las Fuentes, hebben wij Zuid Frankrijk letterlijk achter ons gelaten.

Ineke zorgt er voor dat Mariposa comfortabel en compleet is ingericht en ik mag voor u de organisatie regelen en u voor uw vertrek alle informatie sturen over de woning en over Moraira en omgeving.

Vriendelijke groet,

Ineke en Herman Loykens

Ineke Loykens

Contactformulier

Locatie